"Anđela line"

ruze

Ulje Ruže AL

Hladno presovano ulje semena divlje ruže izuzetno je bogato vitaminima A,E,C,esencijalnim masnim kiselinama,antioksidansima.

Posebno je bogato retinolom-derivatom vitamina A koji je snažan faktor u borbi protiv bora i svih problema starenja kože.Deluje na površinski sloj kože(epidermis)ali i u srednji (dermis)i podstiče proizvodnju kolagena i elastičnih vlakana koji su osnovna potpora naše kože.

detaljnije...

sljive

Ulje Šljive AL

Hladno presovano ulje jezgra koštica Šljive izuzetno je bogato vitaminima A,E,B-kompleksa

esencijalnim masnim kiselinama,antioksidansima,lako se razmazuje i na koži ne ostavlja mastan trag ,blagotvorno je za sve tipove kože posebno za suvu i zrelu kožu lica. Sadrži: eterično ulje ruže a mast prirodni pčelinji vosak.

detaljnije...

sljive

Ulje Kajsije AL

Hladno presovano ulje jezgra koštica kajsije čudesno je iz tri razloga,koža ga savršeno upija,ne zatvara pore i ne izaziva nikakve alergijske reakcije.

Bogato je vitaminima A,E,esencijalnim masnim kiselinama,antioksidansima. Ovo ulje je šampion u lečenju kožnih problema,blagotvorno je za sve tipove kože naročito za suvu,zrelu i iritiranu kožu lica. Mast sadrži prirodni pčelinji vosak,ulje kajsije i eterična ulja lavande i limuna.

detaljnije...