Kozmetika

kajsije

Mast Kajsije

Hladno presovano ulje jezgra koštica kajsije čudesno je iz tri razloga,koža ga savršeno upija

,ne zatvara pore i ne izaziva nikakve alergijske reakcije.Bogato je vitaminima A,E,esencijalnim masnim kiselinama,antioksidansima. Ovo ulje je šampion u lečenju kožnih problema,blagotvorno je za sve tipove kože naročito za suvu,zrelu i iritiranu kožu lica. Mast sadrži prirodni pčelinji vosak,ulje kajsije i eterična ulja lavande i limuna.

detaljnije...

sljive

Mast Šljive

Hladno presovano ulje jezgra koštica Šljive izuzetno je bogato vitaminima A,E,B-kompleksa,

esencijalnim masnim kiselinama,antioksidansima,lako se razmazuje i na koži ne ostavlja mastan trag ,blagotvorno je za sve tipove kože posebno za suvu i zrelu kožu lica. Sadrži: eterično ulje ruže a mast prirodni pčelinji vosak.

detaljnije...

celu

CeluMast

je idealna za borbu sa celulitom u kućnim uslovima

,ulja koja se koriste u celumasti su limfo tonici i diuretici-podstiču rad limfnog sistema i oticanje viška tečnosti.Podstiču razgradnju masnih naslaga ispod površine kože ,jačaju vezivno tkivo i poboljšavaju cirkulaciju.CeluMast je veoma efikasna u povećavanju elastičnosti ,zategnutosti i izgledu kože. Sadrži hladno presovana biljna ulja,uljne ekstrakte,eterična ulja(Bršljana,Kestena,Morača,Breze ,Susama,Kantariona,Maka,Lešnika,Čička Lana,Piskavice,Nevena,Kamilice,Kleke,Mente,Limuna,Lavande,Čilija) i prirodni pčelinji vosak.

detaljnije...

vene

VenoMast

se primenjuje u tretmanu proširenih vena,oteklih i umornih nogu,bolova u listovima

,hematoma,uboja,protiv pojave kapilara i plavih žilica,otoka,težine u nogama i grčeva. Sadrži hladno presovana biljna ulja ,uljne ekstrakte,eterična ulja(Kestena,Nevena,Lana,Maka,Lešnika,Čilija,Grožđa,Susama,Kamilice ,Broćike,Kamfora,Mentola,Kantariona ,Đumbira,Kurkume,Kleke,Lavande,Muskantnog oraščića)i prirodni pčelinji vosak.

detaljnije...

grozda

Mast ulja Grožđa

deluje kao svojevrsni štit na koži braneći ih od štetnih uticaja okoline,čuva prirodnu elastičnost i vlažnost kože

,dezinfikuje kožu,uspešno je čisti i otvara pore,regeneriše kožu,posebno deo oko očiju i sprečava starenje kože.Koristi se kod svih tipova kože lica za njeno normalizovanje. Poseduje osobinu da može zategnuti kožu lica i može se koristiti u svrhu toniranja.Koristi se u lečenju akni i mnogih drugih problema sa kožom lica. Bogata je vitaminima,mineralima,linolenskom kiselinom i drugim esencijalnim masnim kiselinama,jača ćelije kože podstiče hidrataciju i dubinski neguje zrelu kožu pa tako sprečava nastanak bora,odlična je za masnu kožu jer rastapa komedone i otvara čepove,tako da čisti lice. Sadrži hladno presovano biljno ulje semenki divljeg grožđa,eterična ulja kleke,limuna ,lavande i prirodni pčelinji vosak.

detaljnije...

zglob

GLINENA ZGLOBMAST

sadrži:glinu,vosak,hladno presovana biljna ulja,uljne ekstrakte I eterična ulja

,ukupno 39 prirodnih lekovitih sastojaka.Jedinstvenost glinene zglobmasti ogleda se kroz njeno dejstvo na unutrašnje ćelije I zglobove.Poboljšava cirkulaciju krvi I limfe,zagreva I oslobađa bola,pomaže u slučajevima reumatizma I artritične upale zglobova,čini zglobove pokretljivijim I manje podložnim bolovima I zapaljenjima.

detaljnije...

sport

GLINENA SPORTMAST

sadrži:glinu,vosak,hladno presovana biljna ulja,uljne ekstrakte I eterična ulja

ulja ,ukupno 27 prirodnih lekovitih sastojaka.Deluje prirodno ,snažno I efikasno,sadrži prirodne analgetike koji uklanjaju bol kod sportskih povreda. Poboljšava I ubrzava cirkulaciju,sinergija prirodnih sastojaka daje izvanredne rezultate,oporavlja povredjene mišiće I tetive,pruža elastičnost I rashlađuje mišiće. Deluje protiv upalno obnavlja dublje tkivo mišića,tetiva,ligamenata.

detaljnije...

glinena

GLINENA PSORIMAST

sadrži:glinu,vosak,hladno presovana biljna ulja,uljne ekstrakte I eterična ulja

,ukupno 33 prirodnih lekovitih sastojaka.Sinergija lekovitih prirodnih sastojaka u glinenoj PSORI MASTI mogu da pomognu u ublažavanju I uklanjanju vaših problema sa psorijazom. Istovremeno se preporučuje oralna upotreba antiparazitnih ulja I ulja gujine trave zbog čišćenja organizma I jetre.

detaljnije...

propolis

GLINENA PROPOLIS MAST

preporučuje se kod:gljivičnih oboljenja,herpesa simpleks,zostera,radiodermatitisa,neuodermatitisa

,ekcema,svraba,ojeda,rana,opekotina,ispucalih ruku,ujeda insekata,sinusa,genitalnih obolenja. Brzo obnavlja oštećena tkiva ćelija kože,za brzo zarastanje rana,posekotina,protiv bobuljica,osipa,prišteva,upala I čireva na nosnoj sluzokoži.

detaljnije...

hemo

GLINENA HEMO MAST

preporučuje se kod problema sa hemoroidima.

MASTI ZA NEGU LICA

normalna

Mast za normalnu kožu

Sastav:vosak,med,hladno presovana biljna ulja,propolis,eterična ulja:

žuti noćurak ,orah,susam,lan,grožđe,ruža,ginko,šljiva,malina,kamilica,neven,šargarepa, ivanjsko cveće,rastavić,mandarina,ruža,žalfija.

detaljnije...

suva

Mast za suvu kožu

Sastav:vosak ,med,propolis,hladno presovana biljna ulja,eterična ulja:

Žuti noćurak,malina,lan,kanola,orah,ruža,ginko,susam,mandarina,kajsija,neven, Kamilica,šargarepa,ivanjsko cveće,rastavić,lavanda,limun.

detaljnije...

masna

Mast za masnu kožu

Sastav: vosak ,med,propolis,hladno presovana biljna ulja,eterična ulja:

Suncokret,orah,žuti noćurak,lan,malina,grožđe,giko,susam,ruža,šljiva,neven,hajdučka trava,ivanjsko cveće,šargarepa,rastavić,mandarina,kamfor,kleka,lavanda,limun.

detaljnije...