O NAMA


SZR Agroprodukt osnovan je 1997 godine bavi se proizvodnjom hladno presovanih biljnih ulja,na osnovu višegodišnjeg iskustva u proizvodnji hladno presovanih biljnih ulja razvila se ideja o proizvodnji ručno rađene prirodne kozmetike.
oil Hladno ceđena ulja se, kako im i samo ime kaže, dobijaju mehaničkim hladnim presovanjem delova biljke (najčešće semena). Postupak se izvodi bez primene visokih temperatura i raznih rastvarača, bez dodavanja stabilizatora i aditiva.
oil Ulja dobijena mehaničkim presovanjem (ceđenjem) iz semenki ili orašastih plodova, ovim postupkom zadržavaju sve korisne supstance. Paleta takvih ulja je široka, a regija predstavlja sve manje ograničavajući faktor za proizvodnju ulja od najrazličitijih biljaka. Ulje se istiskuje mehaničkim pritiskom - ceđenjem pomoću prese - na tradicionalan način, kako se to radilo u ranijim vremenima. oil Ručno rađena prirodna kozmetika sadrži prirodne supstance kao što su hladno presovana biljna ulja devičanske čistoće,uljne ekstrakte biljaka,eterična ulja i prirodni pčelinji vosak. Prirodnom kozmetikom vraćamo se nežnim zaštitnim supstancama biljaka koje sadrže izuzetnu vitalnost i vibrantnu snagu kao i lekoviti potencijal-štite kožu od gljivica i bakterija,hrane je ,vlaže i regulišu lučenje sebuma.
oil Negujući se prirodnom kozmetikom našoj koži dajemo najviše jer je povezujemo sa sličnim supstancama iz prirode koja ona prepoznaje,lako apsorbuje i metabolizuje Misija SZR Agroprodukt-a je da ponudi proizvode koji mogu pomoći ljudima u rešavanju različitih zdravstvenih problema,da popularišemo zdraviji način života,što podrazumeva odgovarajuću ishranu ali i zdrav odnos prema telu i duhu,kao i prema prirodi.